+386 35 71 67 29 denis.polajzer@gmail.com

Festina

Več kot trideset let zgodovine. Uveljavljena prisotnost v več kot 90 državah na petih kontinentih, učenje od vsake izmed njihovih blagovnih znamk in 5 milijonov prodanih ur na leto so Festino postavili kot mednarodno merilo na trgu ur. Festina velja kot vodilna na številnih strateških trgih s široko ponudbo kakovostnih izdelkov, njihovo izjemno vrednostjo in pa predvsem pozornostjo, ki je namenjena poprodajnim storitvam.

Lotus

Del Festina group. Leta 1985 je Lotus predstavil svojo izdajo Lunar Phase, s katero se je podal na vrh trga ur, kjer so njihove ure veljale kot izdelek, ki je dostopen vsem in ne samo ožji skupini. Lotus je poznan po oblikovanju svojih produktov, usmerjeno v svetovljansko, urbano in sodobno javnost. Osebnost produktov je odličen odgovor na zahteve mlajših, ki želijo s svojo uro izstopati in ki cenijo dober videz ter inovativnost na trgu.

Candino

  Del Festina group. Eni izmed redkih, ki imajo zmožnosti in kapacitete za vse korake izdelave ur. To pripomore k vzdrževanju visoke kakovosti in sledenju standardov, ki so specifični na trgu. S tem so postavili podjetje v dobro položaj za ohranjanje konkurenčnosti na samem vrhu.  

Casio

Sedež podjetja je v Tokiu, Japonska, ustanovljeno pa je bilo leta 1946. Blagovna znamka Casio je svojo pot primarno začela z razvojem žepnih računalnikov. Znanja in izkušnje na področju elektronike so bili odlična popotnica za preboj na urarski trg, saj so omogočala nenehno napredovanje in izboljšave in tako so leta 1991 začeli proizvodnjo in prodajo ur. 

Vizija blagovne znamke Casio je v nenehnem ustvarjanju in inovacijah, saj z izvirnostjo in originalnostjo vnašajo v naš vsakdan zabavo in udobje, prav tako pa se želijo vzpostaviti kot pionirji novih kulturnih trendov.

Calypso

Del Festina group. Narejeni za mlade, ki spremljajo trende ur in so izjemno zahtevni pri oblikovanju. Barvne in v dosegljivem cenovnem razredu, ure Calypso so namenjene tako za moške kot ženske. Blagovna znamka za urbano mobilno mladino, ki uživa življenje z neomejenimi sanjami. 

Tissot

Švicarski proizvajalec luksuznih ur. Proizvajalec ur, ki je požel navdušenje vseh urarskih navdušencev po celem svetu. Zaradi izjemnega dizajna in vrhunske izdelave kvarčnih in mehanskih mehanizmov se uvrščajo v sam vrh proizvajalcev ur, že vse od leta 1853.

Rado Switzerland

Proizvajalec ur, ki uporablja vrhunske materiale in inovativne pristope k izdelavi ur.

Fossil

Ameriško podjetje, ki izdeluje ure avtentičnih in klasičnih oblik. Izdelujejo zelo kakovostne ure, torbe in še več. V današnji čas želijo prinesti najboljše iz preteklosti z uporabo novosti. Fossil se zavzema za sodoben stil, a hkrati ohranja izdelavo tradicionalnih ur, s svežimi odtenki kakovostnih materialov. 

Jacques Lemans

Proizvajalec ur višjih kakovosti po sprejemljivejših cenah s sedežem v Avstriji. Proizvajajo ure iz nerjavečega jekla, visoke tehnološke keramike, titana, ogljikovih vlaken, safirnega stekla in kavčuka.